Trenutna događanja Prošla događanja Izvještaj rada 2013 Program tečaja 2014 O voditeljima tečaja
Psi pomagači u rehabilitaciji djece i odraslih
Opis | Prijava | Dokumenti
Organizator:

Centar za rehabilitaciju SILVER i Akademija za razvojnu rehabilitaciju

Vrijeme održavanja:

16.11.2016. - 18.11.2016.

Mjesto održavanja:

Green Gold-Forum Zagreb, Zagreb, Croatia
Opis
Na konferenciji će izlagati priznati stručnjaci iz Hrvatske i inozemstva, koji proučavaju ponašanje pasa uključujući pse pomagače te njihov utjecaj na živote djece i odraslih sa invaliditetom.
Sudionici konferencije imat će priliku upoznati najnovije znanstvene spoznaje i doživjeti demonstraciju rada sa psima pomagačima. Upoznati će pozitivne učinke pasa pomagača na procese re/habilitacije djece i odraslih i njihovu nezamjenjivu ulogu u radu s djecom s teškoćama u razvoju i osobama s invaliditetom.

Konferencija je namijenjena svim stručnjacima koji se u svom radu susreću sa djecom s teškoćama u razvoju i osobama s invaliditetom, a koji žele proširiti svoje znanje –specijalistima pedijatrije, psihijatrije i rehabilitacije, medicinskim sestrama, edukacijskim rehabilitatorima, logopedima, peripatolozima, psiholozima, socijalnim radnicima, terapeutima: fizioterapeutima,
radnim terapeutima; odgojiteljima, učiteljima, nastavnicima, pedagozima, studentima, roditeljima i drugim zainteresiranim osobama. Sudjelovanje na konferenciji uključuje i posjet Centru za rehabilitaciju Silver gdje će biti predstavljen rad sa psima pomagačima uz praktične prikaze i raspravu.
Prijava

Vrijeme za prijavu 18.09. - 15.11.2016.

Status: prijave zaključene

Dokumenti

Obavijest (PDF, 156KB)

Program (PDF, 640KB)

Trenutna događanja Prošla događanja Izvještaj rada 2013 Program tečaja 2014 O voditeljima tečaja