novosti događanja anketa arhiva vijesti
Dobrodošli, danas je subota 21. Travanj 2018.
Novosti
Procjena kvalitete spontanih pokreta 09.04.2018.

Akademija za Razvojnu Rehabilitaciju organizira teorijski i praktični tečaj: ''Procjena kvalitete spontanih pokreta''.

Teorijski i praktični tečaj „Procjena kvalitete spontanih pokreta” namjenjen je za specijaliste i specijalizante pedijatre, neonatologe, neuropedijatre, fizijatre te fizioterapeute, radne terapeute, edukacijske rehabilitatore i medicinske sestre.

Više informacija:
Procjena kvalitete spontanih pokreta
Prijave

 
objavio/la dr.sc. Goran Krakar, dr.med.
Sretan Uskrs 01.04.2018.

Sretan Uskrs
želi Vam
Akademija za razvojnu rehabilitaciju!

 
objavio/la S. Philipps Reichherzer
Cerebralno oštećenje vida u djece 18.02.2018.

Akademija za Razvojnu Rehabilitaciju, Hrvatski institut za istraživanje mozga i Edukacijsko rehabilitacijski fakultet organiziraju stručno usavršavanje ''Cerebralno oštećenje vida u djece''.

Stručno usavršavanje namijenjeno je liječnicima: oftalmolozima, neuropedijatrima, pedijatrima, fizijatrima, specijalistima obiteljske medicine i specijalizantima navedenih struka, fizioterapeutima, radnim terapeutima, edukacijskim rehabilitatorima, medicinskim sestrama, psiholozima, logopedima, socijalnim radnicima, odgojiteljima, učiteljima i roditeljima.

Više informacija:
Cerebralno oštećenje vida u djece
Prijave

 
objavio/la S. Philipps Reichherzer
Čestitka povodom novogodišnjih blagdana 02.01.2018.

Svim članovima Akademije želimo radošću Božića obasjanu cijelu 2018. godinu!

 
objavio/la S. Philipps Reichherzer
Senzorna integracija prema Ayres® u pedagogiji 2018 18.11.2017.

Akademija za razvojnu rehabilitaciju i Centar Slava Raškaj, Nazorova 47, Zagreb organiziraju stručno usavršavanje "Senzorna integracija prema Ayres ® u pedagogiji" - SIAT® za odgojno obrazovne stručnjake u razvojnoj rehabilitaciji.

Stručno usavršavanje namijenjeno je odgojno obrazovnim stručnjacima koji rade s djecom s teškoćama u razvoju, učiteljima, odgojiteljima, psiholozima, rehabilitatorima, terapeutima, socijalnim radnicima.

Prijave

 
objavio/la S. Philipps Reichherzer
Vojta princip 2018 – primjena u ranoj terapiji dojenčadi, rehabilitaciji djece i mladih 18.10.2017.

Akademija za Razvojnu Rehabilitaciju i Internationale Vojta Gesellschaft organiziraju stručno usavršavanje Vojta princip 2018 – primjena u ranoj terapiji dojenčadi, rehabilitaciji djece i mladih.

Usavršavanje će se odvijati u trajanju od 320 sati u razdoblju od godine i pol dana u blokovima od po deset, pet ili dva i po dana (radi se svaki dan i nedjeljom) od 9.00 do 17.00 h.

Stručno usavršavanje je namijenjeno fizioterapeutima i liječnicima, članovima Akademije za razvojnu rehabilitaciju.

Svrha stručnog usavršavanja može se ostvariti samo ako znanja i vještine koje na stručnom usavršavanju dobiju, polaznici praktično primjenjuju odnosno uvježbavaju.
Polaznici će naučiti primjenu Vojta principa® i po položenom ispitu dobiti će međunarodno priznate potvrdnice Internationale Vojta Gesellschaft (Međunarodnog Vojta društva).

Usavršavanje će se odvijati na njemačkom jeziku uz prevođenje na hrvatski jezik.

Više informacija:
Vojta princip 2018 – primjena u ranoj terapiji dojenčadi, rehabilitaciji djece i mladih
Prijave

 
objavio/la S. Philipps Reichherzer
Kineziološka dijagnostika dojenčadi prema Vojti 2018 18.10.2017.

Akademija za Razvojnu Rehabilitaciju i Internationale Vojta Gesellschaft organiziraju stručno usavršavanje Kineziološka dijagnostika dojenčadi prema Vojti 2018.

Stručno usavršavanje namijenjeno je isključivo liječnicima specijalistima - pedijatrima, neonatolozima, fizijatrima, ortopedima i liječnicima obiteljske medicine odnosno specijalizantima navedenih struka.

Više informacija:
Kineziološka dijagnostika dojenčadi prema Vojti 2018
Prijave

 
objavio/la S. Philipps Reichherzer
Izazov za djecu i mlade s CP koji hodaju/Challenge Module i Procjena kvalitete motorike/Quality FM 31.07.2017.

Akademija za razvojnu rehabilitaciju organizira praktična stručna usavršavanja: "Izazov za djecu i mlade s CP koji hodaju/Challenge Module" i "Procjena kvalitete motorike/Quality FM" u Zagrebu od 9. do 11. listopada 2017..

Praktično stručno usavršavanje Izazov CP/Challenge module je namijenjeno liječnicima: pedijatrima, neuropedijatrima, fizijatrima, fizio i radnim terapeutima, rehabilitatorima, kineziolozima i kinezioterapeutima koji se bave djecom s cerebralnom paralizom i koji žele naučiti dodatne načine procjenjivanja grubih motoričkih funkcija.

Procjena kvalitete motorike/Quality FM je interaktivno praktično stručno usavršavane namijenjeno liječnicima, fizioterapeutima, radnim terapeutima, kineziolozima, kinezioterapeutima i rehabilitatorima, koji rade s djecom s cerebralnom paralizom u dobi od 5 godina i više, koja imaju sposobnost hoda (GMFCS razina I, II ili III) i mogu aktivno pratiti upute za provođenje GMFM testa.

Prijave polaznika

Više o tečaju

 
objavio/la S. Philipps Reichherzer
Vojta princip 2017 – primjena u ranoj terapiji dojenčadi, rehabilitaciji djece i mladih 30.07.2017.

Akademija za Razvojnu Rehabilitaciju i Internationale Vojta Gesellschaft organiziraju stručno usavršavanje Vojta princip – primjena u ranoj terapiji dojenčadi, rehabilitaciji djece i mladih.

Ovim tečajem Akademija zaokružuje dosada održane obavijesne i praktične tečajeve Vojta dijagnostike i Vojta terapije koje organizira od svog utemeljenja.
Prikazat će se najnoviji podaci o učinkovitosti i širini područja primjene Vojta terapije.

Više informacija:
Vojta princip – primjena u ranoj terapiji dojenčadi, rehabilitaciji djece i mladih
Prijave

 
objavio/la S. Philipps Reichherzer
Događanja
novosti događanja anketa arhiva vijesti